Jégkorongcsapat
Facebook

A csapatunk 2005-ban alakult teljesen amatőr fiatalokból, a debreceni Nagyerdei Jégpályán. A kezdetek kezdetén felszerelés nélkül játszottunk magunk szórakoztatására. Nagy változás 2005 őszén következett be a csapat életében, mikor a fedett jégcsarnokban béreltünk jeget, illetve edzéseket tartottunk elsőnek saját magunknak, majd edzővel. Mindeközben felszerelkeztünk a jégkorong által megkövetelt felszerelésekkel és egyre több meccset játszottunk más amatőr csapatokkal. 2006-2007-ben alakult ki a csapat 10-12 fős magja, akik a mai napig meghatározó tagjai a csapatnak.

Jelenleg formai átalakuláson megy át a csapat, ugyanis alapítottunk egy egyesületet, így hivatalos keretek között tudjuk űzni a jégkorongozást.

Anyagi okok miatt a 2010-es Teljesen Amatőr Jégkorong Bajnokságban még nem tudunk elindulni, de bízunk benne, a jövőben összemérhetjük tudásunkat a bajnokság résztvevőivel és sok tapasztalattal gazdagodhatunk.

16-18 fős csapatunk tagjai debreceniek. Célunk ezt a létszámot bővíteni, illetve amatőr versenyzési lehetőséget biztosítani a csapatnak. Jelenleg heti két alkalommal játszunk meccset két szintén amatőr debreceni hoki csapattal.