MAJB II. - Harmadik helyezett a DJK SE!
2013. április 08. hétfő, 11:51   
Facebook

img 7733-3

 

2013. április 7-én a DJK SE győzelemmel fejezte be a Magyar Amatőr Jégkorong Bajnokság 2012-2013-as szezonját, ezzel a sorozatban töltött első évet a harmadik helyen zárta!

img 7456-3 img 7459-3

Egy jégkorong csapat életében manapság már az is nagy dolog, hogy meg tudja teremteni a feltételeit egy bajnokságban való indulásnak. De az, hogy a DJK SE az első évében megszerzi a MAJB II. harmadik helyét, arról talán álmodoztunk, de hangoztatni egyikünk sem merte.
A szezon alapszakaszában a biztos győzelmeket a rájátszásban komoly mélypont követte, ám az utolsó mérkőzésen minden összejött, korrekt ellenfelet, a Hevület csapatát 7-3-ra sikerült felülmúlni. 
Az záró meccs hangulata nem hagyott kívánnivalót maga után, a szezon során kiemelkedő teljesítményt nyújtó Matt és Dávid mellett Kaló, Lala és Zabán Zsolti is gólt tudott szerezni.

img 7497-3  img 7535-3 

A DJK-SE első csapatában a biztos alapokat nyújtó "régi" korongosok mellett nem egy fiatal játékos is kipróbálhatta magát a bajnoki mérkőzéseken. Sikerük komoly motiváció a DJK SE edzésein szép számmal megjelenő friss keretnek, hogy Nádasdi Dávid tréner segítségével biztos tagjai lehessenek a következő idény bevethető sorainak.
Külön dicséret illeti Magyar Zoltán hálóőrünket, aki a szezon legjobb kapusa címet érdemelte ki idei teljesítményével, valamint Kubanek Ellák kapusunkat is, aki mindig jött, ha szükség volt Rá, az utolsó mérkőzésen bemutatott védései pedig egyértelműen jelezték, egyike a legjobbaknak!

 

img 7657-3

 

 A DJK-SE az idei szezont komoly sikerként könyvelheti el. Ez az elért eredmény mellett a hazai mérkőzések nézőszámának növekedésében is mérhető! Köszönjük Nektek, hogy buzdítottátok a csapatot és számíthattunk Rátok akkor is, ha épp vesztesen hagytuk el a jeget.

Nádasdi Norbert elnökünknek nem sikerült annyira megutálnia a telefonálgatást és e-mail üzenetváltásokat, hogy ne maradjon energiája egy a 2012-13-as szezont lezáró hokitorna megszervezésére, A május 11-12-én a debreceni jégcsarnokban lebonyolítandó amatőr jégkorong tornánkra minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

img 7687-3