MAJB - Victory, победа, vítězství, ushindi!
2012. december 10. hétfő, 19:48   
Facebook

A DJK SE töretlen menetelésének köszönhetően a "győzelem" már elcsépelt szóismétlésnek minősül, így a cikk címében angolul, oroszul, csehül és szuahéliül ünnepeljük csapatunk idei remek teljesítményét! DJK - Druck-Ker HT 4:2

dec8 1  dec8 2

 

Az ellenfél nem volt ismeretlen, hiszen az idei bajnokság első mérkőzését a DJK  a Druck-Ker vendégeként játszotta. Az akkori 6:2-es győzelemből, valamint az azóta lejátszott mérkőzések eredményéből az ismételten szép számmal megjelent közönség könnyű mérkőzésre számíthatott, ám a Druc-Ker nyerni jött Debrecenbe!

dec8 3 dec8 4

Ennek megfelelően az első gólt az ellenfél lőtte. A DJK ezúttal nem eröltette a gólzáport. Kiegyenlítettünk, majd újabb vendég gól után a játékot már sokkal komolyabban véve biztosítottuk be ismét a három pontot, mellyel továbbra is őrizzük és megerősítettük első helyünket a bajnokság keleti csoportjában.

 dec8 5  dec8 6

Kiegyensúlyozott, sportszerű, balhé-mentes mérkőzést vívtunk a Druck-Ker-rel, akivel talán nem utoljára találkoztunk, hiszen teljesítményük alapján a rájátszásban még könnyedén összefuthatunk!

A mérkőzés képeiért KATT IDE!

Hajrá DJK!